Vakthund till Econef!

with Inga kommentarer

 

For English pls go here: http://lifebylisen.com/en/a-watch-dog-for-econef/

Vårt barnhem ligger placerat i ett område dryga timmen från Arusha, mitt ute på landsbygden bland kor, åsnor och höns, vidsträckta marker som korsas av en grusväg där det passerar en och annan motorcykel och lastbil.

Här växer barncentret fram!
Här växer barncentret fram!

Caroline Nicholas, grundaren till Econef, har ärvt marken från sin far och den har hört till klanen i generationer. Att bygget är igång betyder många värdefulla arbetstillfällen för traktens hantverkare som jag förstått är stolta att vara delaktiga till att bygga framtid för barnen! Men det finns risker naturligtvis, finns det material, verktyg, djur och foder är risken för stöld stor så på området finns på nätterna en watchman som håller koll på läget.

Nu finns det behov för en vakthund och det finns planer på att köpa och träna en schäfer som ser om gården och vaktar mot inkräktare.

En valp är från en kennel är utvald och jag fick möta den igår, den är 2 månader och naturligtvis bedårande.

Nu är Caroline på jakt efter en kompetent watchman som kan ersätta den nuvarande och träna hunden till att bli en glad, harmonisk men effektiv väktare. I Mars / April blir det dags att ta hit den! Det enda som behövs nu är pengar, annars blir det ingen hund. SÅ jag tänkte att jag ska sponsra Econef med den – den kostar 250 dollar. Vad säger ni – ska vi hjälpas åt? 250 dollar är inte mycket pengar så om alla pitchar in en liten slant så kan vi lyckas! Alla donatorer får ett fint Tack-kort att sätta upp på vägen som bevis för visad generositet. OM du är intresserad så skriv ett meddelande med din mailadress så skickar jag dig kontouppgifter. Jag skulle behöva lösa det hela innan 30 December för då åker jag vidare.

 

Let’s do this! Vore det inte cool att bidra till att göra Econef till en säker plats där djuren och barnen får leva tryggt, frodas och växa på det sätt alla borde ha rätt till?

 

Giving is living!

 

Lisen

 

 

Leave a Reply