OGRÄS I MAT-& CHOKLADSTUDION 19 MAJ 2019

with Inga kommentarer

58ff09020db74_logojoellindqvistfinalblack_height_153

VILDA VÄXTER & OGRÄS MED LISEN, 19 MAJ

Ogräs hör framtiden till!

Vilda växter (vissa kallar dem ogräs), är fantastisk mat och verkar just nu vara bland det trendigaste man kan äta! De är inte bara kokheta inom den moderna gastronomin men också bland det mest näringsrika och klimatsmarta du kan äta. Att samla vilda växter till mat är också ett fantastiskt sätt att knyta an till naturen

Att samla vilda växter till mat förutsätter en viss kunskap om vad som går att äta, var man kan plocka och hur växterna bäst tillagas.

Allt det och mer därtill får du lära dig den här dagen!

Lisen Sundgren gästar Joel Lindqvist, Mat & Chokladstudion och bjuder in till en grön och inspirerande kurs. Vi inleder med en vandring i försommargrönskan och samlar ingredienser till en måltid. Tillsammans med Joel tillagar vi en spännande måltid som kommer överraska smaklökarna och inspirera sinnet.

 

Datum: 19 maj

Tid: 9.30 – 14.00

Pris: 850 kronor

 

ANMÄL DIG HÄR: https://dinkurs.se/appliance/?event_id=60384

Lisen Sundgren är herbalist, forager, författare och föreläsare. Hon är en ivrig förespråkare för ett liv i samklang med naturen och hur man tar vara på dess läkande kraft. Hon samarbetar med flera framstående kockar både i Sverige och utomlands. Till hennes senaste böcker hör Vildvuxet och Det Vilda Köket (Bonnier fakta).

 

 

Leave a Reply