Nytt år, ny energi!

with Inga kommentarer

Så…har du handlat alla julklappar eller funderar du över något du kan ge bästa kompisen, syster, bror, kusinen, dig själv…något ni kan göra tillsammans?!

Då har jag bästa tipset!

En eftermiddag i början på februari, när våren känns långt borta men ljuset börjar återvända – då har jag och Jennie Liljefors, yogalärare, vår första gemensamma kurs. Jennie erbjuder yoga och med mig blir det workshop med gröna drinkar. Läs mer här.

 

Vi ses!

 

Lisen

0 Responses

 1. Oj vad problem jag hade innan jag väl kom in till din blogg jag höll nästan på att bli lite ledsen för gud vad nyfiken man blev av alla vackra bilder!

  Nu kom jag i alla fall in och jag blir ju lika glad varje gång över att hitta dessa miljövänliga & ekologiska bloggarna! Jag blir kvar här!! Hejhej! :)

  • lisen
   | Svara

   Hej! Tack för din hälsning! Vad hade du för problem med att komma in på bloggen?? Låt mig gärna veta så jag kan åtgärda!
   Glad jag blir att du vill hänga med mig i alla fall ; )
   God fortsättning på det nya året!

 2. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men när man valde ”blogg” så kom man ingenstans utan blev kvar på första sidan. Förmodligen handlade det kanske bara om server fel eller något.. förhoppningsvis. :)

  Tack detsamma!

Leave a Reply